Комісія Міністерства внутрішніх справ з розслідування обставин загибелі Олександра Музичка працюватиме 10 днів. Про це на брифінгу заявив заступник глави МВС Микола Величкович, повідомили Forum'у в прес-службі відомства.

«Комісія працюватиме протягом 10 днів. У цей час жодна інформація про результати її роботи публікуватися не буде. Членам комісії також доручено здійснити виїзд до Рівненської області з метою вивчення на місці обставин цієї події», - сказав він.

Величкович нагадав, що наказ про призначення і проведення службового розслідування міністр Арсен Аваков підписав 26 березня.

До складу комісії увійшли керівники та представники кількох підрозділів апарату МВС, у тому числі - кадрового забезпечення, внутрішньої безпеки, Головного слідчого управління, Головного управління боротьби з організованою злочинністю та інших. Очолив комісію Величкович.

«Після завершення роботи комісії ми проінформуємо громадськість про результати службового розслідування», - зазначив він.

Як повідомляв ForUm , у ніч з 24 на 25 березня біля Рівного застрелили керівника «Правого сектору» в Західній Україні Олександра Музичка, також відомого як Сашко Білий.

Міліція вважає, що Музичко застрелився.

Куля, яку витягли з тіла Сашка Білого, була випущена зі зброї, що була в його руці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

613