Відповідальність за ситуацію з Кримом лежить як на попередній, так і нинішній владі. Про це в коментарі кореспонденту Forum'у заявив народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич.

«У питанні Криму відповідальність повинні нести і стара, і нова влада. Головний винуватець і Янукович, який втік з країни, і нова влада, яка вчасно не зорієнтувалася щодо реальності ситуації і своїх дій, дозволила собі дуже небезпечну риторику», - сказав він.

Нардеп припускає, що прийшовши до влади, колишня опозиція не зрозуміла, що тепер відповідальність за країну лежить на ній. «Вони не змогли зрозуміти, що в один день стали владою - і проголошували опозиційні гасла. Дуже неадекватна реакція на події на сході і півдні також спровокувала події в Криму», - додав він.

Парламентарій упевнений, що стосовно Криму Україні не потрібно здаватися. «Потрібно використовувати всі дипломатичні та юридичні можливості, щоб питання Криму було вирішене в рамках угод та положень, які чітко визначають кордони суверенних держав», - резюмував він.


Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

609