Рада Криму ухвалила з 24 березня задовольняти потребу в природному газі всіх категорій споживачів Криму за рахунок ресурсу власного видобутку компанії «Чорноморнафтогаз», яку раніше вона «націоналізувала» і зробила кримським республіканським підприємством.

Крім того, парламент РК постановив: на території Республіки Крим для всіх категорій споживачів встановлені ціни і тарифи на послуги ЖКГ, що діяли на 17 березня 2014 року, передає «УНІАН».
«Для всіх категорій споживачів встановлені ціни і тарифи на електроенергію, природний газ, послуги з теплопостачання, водопостачання та водовідведення, інші житлово-комунальні послуги, що діяли на території Республіки Крим станом на 17 березня 2014 року. При цьому оплата товарів і послуг здійснюється в гривнях та російських рублях за курсом, встановленим Банком Криму», - йдеться в повідомленні.

Генеральна прокуратура України оскаржила в суді призначення Андрія Ільїна виконувачем обов'язків глави правління ПАТ «ДАТ «Чорноморнафтогаз»

Нагадаємо, «Чорноморнафтогаз» спеціалізується на розвідці і видобутку нафти та газу в акваторії Чорного і Азовського морів. 100% акцій «Чорноморнафтогазуперебувають в управлінні НАК «Нафтогаз України», однак Рада Криму забрала підприємство «у власність регіону».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

616