Самопроголошена Державна Рада не визнаної Україною Республіки Крим ухвалила рішення про створення Кримського республіканського підприємства поштового зв'язку «Кримпошта» з використанням марок пошти Росії як знаків поштової оплати.

Про це повідомила прес-служба кримського парламенту.

Президія самопроголошеної Держради РК на засіданні 21 березня ухвалила рішення «Про Кримське республіканське підприємство поштового зв'язку «Кримпошта».

«З метою створення необхідних умов для забезпечення на території Республіки Крим надання послуг поштового зв'язку, виконання доставки і виплати пенсій, допомог малозабезпеченим громадянам, інших соціальних виплат Президія Державної Ради Республіки Крим підтримала створення Кримського республіканського підприємства поштового зв'язку «Кримпошта», органом управління якого є Міністерство інформації і масових комунікація Республіки Крим», - йдеться в тексті повідомлення.

Як знак поштової оплати на території Республіки Крим введуть в обіг марку пошти Росії.

Контроль за виконанням рішення покладено на Постійну комісію Державної Ради Республіки Крим з промислової політики, транспорту, зв'язку і паливно-енергетичного комплексу.

На посаду директора Кримського республіканського підприємства поштового зв'язку «Кримпошта» призначений Андрій Мінєєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

466