Співробітники міліції не затримуватимуть і доставлятимуть до ВВС громадян, обличчя яких приховані шапочками з прорізами для очей або масками, для встановлення їх особи, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Луганській області.

Ці заходи профілактичного характеру будуть застосовуватися у зв'язку зі стурбованістю мешканців Луганська та області тим, що на вулицях, у тому числі і на масових заходах, з'явилася велика кількість молодих хлопців з масками на обличчях, у шапочках з прорізами для очей і т.д.

«З метою недопущення порушень громадського порядку та стабілізації оперативної обстановки під час проведення масових заходів, щоб уникнути провокацій, які можуть призвести до масових заворушень, громадяни, обличчя яких приховані шапочками з прорізами для очей або масками, будуть затримуватися співробітниками міліції і доставлятися в ВВС для встановлення їх особи», - йдеться в повідомленні.

Співробітники міліції перевірятимуть документи, що посвідчують особу, у громадян, які переміщуються територією області й викликають підозру своїм зовнішнім виглядом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

683