Президент ФК «Дніпро» близький до підписання угоди про перехід півзахисника Євгена Коноплянки в лондонський «Тоттенхем». Про це в ефірі програми «Профутбол» заявив президент дніпропетровського клубу Ігор Коломойський, повідомляє «Sport.ua».

«У мене є контакт з президентом «Тоттенхема», перебуваємо в стадії переговорів і навіть близькі до підписання контракту, якщо Женя погодиться перейти в «Тоттенхем». Лондон, а не Ліверпуль. Футбол це тільки 90 хвилин на полі, а Лондон переважно для життя, повірте мені», - сказав він.

Говорячи про нездійснений трансфер Коноплянки в «Ліверпуль», Коломойський зазначив: «Я розумію, що великі клуби, як «Ліверпуль», все звикли робити в останній день. У них виникли технічні проблеми, з якими вони не впоралися. З іншого боку - Коноплянка затребуваний гравець, не буде ніяких проблем з його працевлаштуванням в будь-якому іншому західному клубі. Я готовий відпускати футболіста, тому що ми не можемо ламати йому спортивну кар'єру. Ми зацікавлені в тому, щоб сильні гравці йшли в топ-чемпіонати, підвищували свій рівень. «Дніпро» нікого не тримає і не створює «золоту клітку». Так, у нього був жаль, але так склалося, що технічно це зробити було неможливо».

Він також розповів, що переговори з «Ліверпулем» не вів, а спілкувався з представниками по телефону. «45 агентів, ділили незрозуміло що, «шкуру не вбитого ведмедя». Переговори з «Тоттенхемом» - зовсім інший рівень, все по-дорослому. З розумінням інтересів гравця, інтересів нашого клубу», - підсумував Коломойський.

Нагадаємо, Коноплянці не вдалося підписати контракт з «Ліверпулем».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2436