Влада обіцяє не приховувати від громадськості належність учасників збройного нападу на Український Бізнес Банк у Києві до тієї чи іншої організації. Про це в ексклюзивному коментарі Forum'у заявив перший віце-прем'єр України Віталій Ярема.

Зокрема, відповідаючи на запитання Forum'у, як діятимуть силовики, якщо виявиться, що серед нападників були представники «Самооборони», він сказав: «Ні, ми нікого не маємо наміру прикривати. Інформація буде загальновідомою. Ми сьогодні обговорювали з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, як припинити напади під виглядом «Самооборони» на офіси, магазини та установи і дійшли висновку, що після відкриття табору Національної гвардії всі сотні будуть запрошені до неї. Буде проведено реєстр. Інші представники структур, які ходять містом у формі, масках, визнають нелегітимними і притягнуть до відповідальності», - уточнив він.

Ярема наголосив, що Національна гвардія України є законним правоохоронним формуванням. Вона ні під кого не підлаштована і діятиме в рамках закону.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

892