П'ять років позбавлення волі з випробувальним терміном три роки - таке покарання отримала жінка, яка вдома народила здорову дитину і задушила її, повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

«Досудовим слідством встановлено, що волинянка народила немовля, будучи в нетверезому стані. За висновком судмедекспертів, дитина з'явилася на світ доношеною і здоровою. Свій вчинок жінка пояснила тим, що родина опинилися в скрутному матеріальному становищі», - зазначили в міліції.

Правоохоронці встановили, що задушену дитину жінка сховала в підсобному приміщенні. А через кілька днів через сильну кровотечу жінка звернулася по допомогу в лікарню. Зрештою, медики повідомили про це правоохоронцям, які розпочали кримінальне провадження за ст. 117 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини). Судово-медична експертиза підтвердила скоєння страшного злочину.

Луцьким міськрайонним судом Волинської області жінці призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171