Зміна складу Кабінету Міністрів України не позначиться на відносинах бізнесу і влади. Про це, як передає кореспондент Forum'у, заявив в.о. міністра доходів і зборів Олександр Клименко під час чергового засідання Ради з питань стимулювання інвестицій та підприємницької діяльності.

«Якщо літак «Україна» зараз у турбулентності, то на його борту як бізнес, інвестори, так і представники влади. Незалежно від того, чи відбудеться зміна екіпажу, курс повинен залишитися незмінним», - переконаний Клименко

Він запевнив, що відомство залишається надійним партнером українського бізнесу.

«Ситуація в економіці країни залишається досить складною. Ми адекватно оцінюємо стан справ і розуміємо стурбованість бізнесу. Уряд розробляє дієві кроки для мінімізації впливу політичної кризи на економіку. Запевняю вас, що у своїх діях Міндоходів було і залишається послідовним і зрозумілим партнером бізнесу», - підкреслив в.о. глави відомства.

Також Клименко нагадав, що Міндоходів продовжує працювати над реалізацією низки структурних реформ.

«Всі вони спрямовані на полегшення умов ведення бізнесу, підтримку підприємницької ініціативи, активізацію зовнішньої торгівлі. І бізнесу, і державі потрібні довгострокові плани гри», - переконаний в.о. міністра.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151