У Донецькій області в суботу, 8 лютого, о 8:30 на рейки підняли останню із 26 цистерн з пропан-бутаном, які перекинулися 2 лютого на перегоні «Удачне-Межова». Про це повідомляє прес-служба Донецької залізниці.

У повідомленні наголошується , що станом на 13:30 9 лютого вже відновлено більше 150 м залізничної колії. Наразі підрозділи служби електропостачання Донецької залізниці здійснюють роботи з відновлення контактної мережі.

«У зв'язку зі сходженням цистерн рух пасажирських поїздів, які курсували ділянкою Красноармійськ - Чаплине, відхилено частково через Павлоград, частково через Лозову. Пасажирам, які придбали проїзні документи на ці поїзди, необхідно уточнювати станцію і час відправлення», - нагадали в прес-службі.

Як раніше повідомляв ForUm, у Донецькій області 2 лютого о 6:16 на залізничному перегоні «Удачне-Межова» (2 км від с. Леніне) Красноармійського району Донецької області зійшли з рейок і загорілися чотири цистерни з пропан-бутаном.

Прокуратура Донецької області взяла під контроль хід розслідування аварії, під час якого були висунуті п'ять версій надзвичайної події, одна з яких - підпал.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144