У матчі групового етапу хокейного турніру Олімпіади в Сочі жіноча збірна США закинула три сухі шайби у ворота команди Швейцарії за 55 секунд, що є олімпійським рекордом.

Форвард збірної США Аманда Кессел закинула дві шайби у ворота швейцарок з різницею всього у вісім секунд. Також по одній шайбі закинули Монік Ламуро і Хіларі Найт. Матч завершився розгромною перемогою США - 9:0, повідомляє «ZN.UA»

Загалом американські хокеїстки завдали по воротах швейцарки Флоренс Шеллінг 53 кидка. Примітно, що тренерський штаб Швейцарії не став змінювати голкіпера після швидкої гольової серії суперника в першому періоді.

Таким чином, після двох поєдинків американки набрали шість очок й очолили групу А - раніше «зірково-смугасті» виграли у Фінляндії 3:1. У спину США дихають канадки - трохи пізніше вони вийдуть на лід арени «Шайба» в матчі проти фіннок. У стартовій грі олімпійського турніру Канада впевнено обіграла Швейцарію 5:0.

У групі В після першого туру лідирує Росія, яка обіграла 4:1 Німеччину. На другому місці збірна Швеції, яка з більш скромним рахунком 1:0 взяла гору над Японією.

Фінал жіночого хокейного турніру в Сочі відбудеться 20 лютого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

338