У Біланівській загальноосвітній школі, педагоги якої загинули внаслідок аварії на залізничному переїзді в Білопільському районі Сумської області, відновлено навчальний процес. Про це заявила начальник управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації Інеса Пєсоцька, повідомляє прес-служба ОДА.

«Сьогодні в Біланівській загальноосвітній школі I-III ступенів буде проведено два уроки, після чого учні та вчителі візьмуть участь у жалобних заходах у зв'язку з похованням учня 9 класу. З понеділка, 10 лютого, навчальний процес проходитиме в штатному режимі», - повідомила вона.
За словами Пєсоцької, педагогічний колектив Біланівської школи укомплектований вчителями, які прийшли на зміну 4 загиблим і 3 травмованим педагогам внаслідок аварії на залізничному переїзді в Білопільському районі.

У закладі 5-6 лютого було призупинено навчання у зв'язку з траурними заходами за загиблими педагогами.

Нагадаємо, у вівторок, 4 лютого о 15:35 сталося зіткнення локомотива та маршрутного автобуса на залізничному переїзді в с. Вири Білопільського району Сумської області. Унаслідок ДТП загинули 12 осіб, 6 отримали тілесні ушкодження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

355