Сьогодні, 6 лютого, в.о. віце-прем'єр-міністра України Костянтин Грищенко представив новопризначеного голову Волинської облдержадміністрації Олександра Башкаленка, який до цього упродовж чотирьох років працював на посаді першого заступника голови ОДА, повідомляє прес-служба чиновника.

В.о. віце-прем'єр-міністра вручив Башкаленку посвідчення голови облдержадміністрації та орден «За заслуги» III ступеня, яким він був нагороджений Указом Президента від 22 січня 2014 року.

Грищенко подякував екс-голові облдержадміністрації Борису Климчуку за результативну роботу. «Ви людина, яка багато зробила для області. Я дякую за багаторічну працю, за великий досвід», - зазначив він.

У свою чергу Климчук висловив слова подяки Президентові України Віктору Януковичу за довіру очолювати майже чотири роки виконавчу гілку влади в області, а також - уряду, народним депутатам від Волині за сприяння і підтримку, всій команді за гарну і системну роботу.

«Ми всі разом працювали на результат. У нас було головне завдання - поліпшити життя людей, дати захист і підтримку тим, хто потребує її найбільше, а людям праці - можливість заробляти. На Волині створили хороший інвестиційний клімат, досягли найвищого темпу зростання реальної зарплати. Втілюючи реформи Президента України, ми зробили реальні кроки у соціальному захисті, медицині, освіті, дошкільній освіті, культурі і спорті, підтримці дітей-сиріт. Ці досягнення - концентровані зусилля багатьох людей, за що дякуємо усім волинянам. І бажаю надалі працювати з вірою в Господа, державу і власні сили», - зазначив Климчук.

Новопризначений голова Волинської облдержадміністрації подякував Президентові за надану йому довіру і зазначив: «Я добре усвідомлюю всю повноту відповідальності. І докладу максимум зусиль для того, щоб виконати поставлені завдання. Головне з них - забезпечити мир і спокій у регіоні. Я сказав Президентові, що волиняни завжди були мудрими, виваженими і толерантними. І всі питання, які у нас виникатимуть у подальшому, будуть вирішуватися за столом переговорів».

В.о. віце-прем'єр-міністра підкреслив, що Президент надав Башкаленку довіру, «і я закликаю об'єднуватися навколо нього, щоб разом будувати справжню європейську Україну». «Важливо, щоб кожен працював на результат, а для цього потрібні взаємодія і взаєморозуміння, не через насильство, а через чітко злагоджену роботу», - підсумував він.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович призначив Олександра Башкаленка головою Волинської обласної державної адміністрації.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

284