Тернопільські міліціонери затримали двох зловмисників, які скоїли напад на банкомат з ломом та електрошокером.

Як повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю облуправління МВС України, ними виявилися 38-річний і 29-річний жителі Чорткова.


«Кілька днів зловмисники відвідували районну поліклініку. Спланували і продумали все до найдрібніших деталей: і де ховатися, і як знешкоджувати сторожа, і навіть куди тікати з награбованим. Напередодні пронесли в медичний заклад і сховали за кавовим автоматом металевий лом», - повідомили в міліції.
 

Коли всі співробітники залишили приміщення, чоловіки, надівши маски, спустилися у вестибюль. Молодший з них накинувся на охоронця з електрошокером, після чого чоловіка побили, скотчем зв'язали руки і ноги, наказали мовчати і закрили в реєстратурі.
 

Оскільки нижня сейфова частина не піддалася лому, зловмисники спробували розкрити верх грошового автомата. Зачепивши кнопку сигналізації, вони намагалися втекти.

Їх затримали ще до того, як представники банківської установи заявили про спробу крадіжки. Наразі обидва підозрювані перебувають під вартою. Їм інкримінують частину другу статті 187 Кримінального кодексу. Проводиться досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

161