Військовослужбовці та працівники Збройних сил України закликали Президента, Верховного Головнокомандувача Збройних сил Віктора Януковича вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні.

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони, військовослужбовці на зборах за участю глави відомства Павла Лебедєва і його заступників висловили стурбованість ситуацією, що склалася останнім часом у державі.

«Висловлюючи свою громадянську позицію, військовослужбовці та працівники ЗС України, які проходять службу і працюють в апараті Міністерства оборони, закликали Верховного Головнокомандувача в межах чинного законодавства вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні і досягнення злагоди в суспільстві», - йдеться у зверненні.

За словами доповідачів, події, що розгортаються сьогодні в Україні, не можуть не турбувати людей, адже вони стосуються майбутнього країни і кожного її громадянина.

«Військовослужбовці та працівники ЗС назвали неприпустимим силове захоплення державних установ, перешкоджання представникам органів державної влади та місцевого самоврядування виконувати свої обов'язки, зазначивши, що подальша ескалація протистояння загрожує територіальній цілісності держави», - заявили військовослужбовці.

Нагадаємо, акція протесту на Майдані Незалежності у Києві триває два місяці. Протистояння між протестувальниками та правоохоронцями на вул. Грушевського триває з 19 січня.

За даними ГПУ, за час акцій протесту затримано 234 особи, з них 140 арештовані.

30 січня Президент України Віктор Янукович заявив, що влада виконала всі взяті на себе зобов'язання щодо врегулювання ситуації в Україні.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

499