На тлі політичної кризи в країні початкові причини того, чому українці вийшли на масові акції протесту, почали забуватися. Про це на прес-конференції заявив народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

«Ми забули про цілі Майдану. Пам'ятаєте, чому вийшов Майдан? Через євроінтеграцію. В такій ситуації, в якій сьогодні знаходиться країна, ми не потрібні нікому, ні Європі, ні Азії. Ми – суспільство, яке конфліктує. По-друге, люди вийшли, тому що існують проблеми, які з'явилися не вчора, вони з'явилися протягом 20 і більше років. Це реальна боротьба з корупцією, це питання вдосконалення незалежної судової системи, реформування правоохоронної системи, міліції, це питання розвитку середнього і малого бізнесу. Ці питання були сформовані не вчора, але просто ми не підходили до їх вирішення по-реформаторськи, системно, не змінювали правила. Тому, коли сьогодні прозвучала пропозиція поміняти одні прізвища та обличчя на інші, ми категорично проти. Нічого це не дає»,- заявив нардеп.

На думку Олійника, до вирішення таких глобальних проблем має бути залучено все суспільство, а не тільки політики.

Нагадаємо, Президент України прийняв відставку прем'єр-міністра України Миколи Азарова і відставку всього складу Кабінету Міністрів України.

Валентина Дудко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246