Кожна дія, спрямована на захоплення будівель органів влади, отримає належну оцінку по всій строгості Закону. На це звернув увагу народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Ігор Молоток, повідомляє прес-служба політичної сили.

Народний депутат звернув увагу на те, що співробітники Міністерства внутрішніх справ звільнили раніше захоплену будівлю Сумської обласної державної адміністрації від мітингувальників. Він розповів, що «після того, як було розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного захоплення фойє біля сесійної зали Сумської облради, міліція звернулася до активістів з проханням звільнити це приміщення адмінбудинку. У повідомленні УМВС України в Сумській області йдеться, що більшість протестуючих виконала цю вимогу. Ті, хто намагався чинити опір, були затримані. У них вилучили каски і кийки».

Молоток зазначив, що за фактом блокування приміщень Сумської облдержадміністрації та міської ради міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 341 Кримінального кодексу України «Захоплення державних громадських будівель чи споруд».

«Провокатори й одурманені ними активісти повинні розуміти, що кожна дія, яка спрямована на захоплення будівель органів влади, або перешкоджає їхній роботі, отримає належну оцінку по всій строгості Закону», - підкреслив він.

«Необхідно розуміти, що Майдан - це ще не вся Україна, і багато громадян не згодні з діями екстремістів», - додав парламентарій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122