Представник Президента України у Верховній Раді України, народний депутат України Юрій Мірошниченко впевнений, що діалог між владою й опозицією повинен тривати, оскільки це єдиний шлях виходу з кризи в країні, повідомили Forum'у в прес-службі Глави держави.

«Сьогодні як ніколи в новітній історії України ми повинні зважувати кожен свій крок, кожне своє слово, керуючись почуттям відповідальності перед минулими і майбутніми поколіннями. Для того, щоб боротьба багатьох поколінь українців за соборну незалежну Українську державу і майбутнє наших нащадків не була розорена в одну мить внаслідок непродуманих радикальних дій», - підкреслив Мірошниченко.

Парламентарій підкреслив, що в умовах складної суспільно-політичної ситуації в країні, яка склалася сьогодні, ми повинні усвідомлювати, що радикальні заклики або дії, навіть якщо їхні ініціатори щиро вірять в ці ідеї, можуть призвести до непоправних і незворотних наслідків.

«Сьогодні доля країни в наших руках і ми відповідаємо не тільки за сучасний стан справ у державі, але і перед минулими і майбутніми поколіннями, і повинні в своїх діях керуватися перш за все почуттям історичної відповідальності», - підсумував Мірошниченко.

Як раніше повідомляв ForUm, зіткнення в центрі Києва 19 січня почалися після того, як мітингувальники вирішили прорватися через кордон міліції в напрямку Будинку уряду і Верховної Ради.

23 січня в Адміністрації Президента пройшов другий етап зустрічі Президента України Віктора Януковича та учасників робочої групи з врегулювання політичної кризи з лідерами опозиційних парламентських фракцій.

22 січня завершився перший етап переговорів. 

Президент України Віктор Янукович переконаний у необхідності продовження діалогу між владою та опозицією для розв'язання політичної кризи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209