Прокурор Львівської області Олег Василенко звернувся до жителів області з вимогою дотримуватися законів, повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

«Мене, як прокурора Львівської області, турбують факти, що загрожують стабільності в регіоні, що представляють загрозу життю і здоров'ю громадян, дотримання їхніх конституційних прав. Мова йде, насамперед, про поширення закликів окремих осіб до вчинення протиправних дій, включаючи захоплення адміністративних будівель, блокування роботи державних установ, перекриття доріг і т.д.. Всі ці незаконні дії тягнуть за собою встановлену законом кримінальну відповідальність. Тому ще раз наголошую на необхідності дотримуватися вимог чинного законодавства.

Водночас прокурор області звернувся до мешканців Львівщини з попередженням не піддаватися на заклики екстремістів і провокаторів. «Будь-які прояви зневаги до Закону матимуть відповідну правову оцінку. Кожен факт радикалізму обов'язково буде розслідуваний, а винних покарають. І без різниці, хто їх скоїв, оскільки Закон один для всіх», - йдеться в повідомленні відомства.

Як раніше повідомляв ForUm, у Львівській обласній державній адміністрації поки не підтверджують інформацію про те, що глава адміністрації Олег Сало подав заяву про відставку.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196