Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що група з врегулювання ситуації в Україні почала роботу.

«Розпочала роботу група з врегулювання ситуації в країні, яка створена під керівництвом Андрія Клюєва (секретар РНБО. - Ред.). До складу групи увійшли міністр юстиції Олена Лукаш та Андрій Портнов (радник Президента України. - Ред.)», - розповіла Герман.

Народний депутат додала, що група запропонувала опозиції визначити тих, хто її представлятиме, і зустрітися у другій половині дня. «І готова (група. - Ред.) до переговорів щодо врегулювання ситуації в країні», - сказала вона, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Відповідаючи на запитання, чи братиме участь у зустрічі з представниками опозиції Президент України Віктор Янукович, Герман зазначила, що це буде перша зустріч, і вона пройде без участі Глави держави.

Нагадаємо, 19 січня після народного віча частина учасників протесту відправилася в урядовий квартал, однак дорогу їм перегородили правоохоронці. Після цього почалися сутички радикально налаштованих людей з правоохоронцями, які тривають вже понад 16 годин.

Президент України Віктор Янукович доручив секретарю Ради національної безпеки і оборони Андрію Клюєву створити робочу групу за участю представників Кабінету Міністрів та Адміністрації Президента для розгляду питань щодо врегулювання політичної кризи.

Також Президент доручив провести зустріч учасників робочої групи з представниками опозиції у понеділок, 20 січня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

242