Лідери опозиції не знають, як згорнути акцію на Майдані. Про це, як передає кореспондент Forum'у, у ході прес-конференції повідомив народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник.

«Лідери опозиції не знають, як завершити цю акцію, тому що всі бояться сказати чесно, що потрібно розійтися», - сказав він.

На думку Олійника, для виходу з ситуації, що склалася в Україні, необхідно використовувати тільки мирні варіанти. «Рано чи пізно будь-який «майдан» починається і закінчується. Ми будемо діяти згідно із законом. Наша позиція - запобігти бійці», - додав він.

За словами депутата, одним з виходів із ситуації можуть бути переговори. «Необхідно сісти і домовитися. Ми готові почути і майдан - простих людей, які не поділяють позицію лідерів опозиційних сил, і самих лідерів опозиції», - зазначив нардеп.

Водночас Олійник назвав заклик опозиції до страйку абсурдним. «Нехай лідери опозиції влаштують страйк на своїх підприємствах. Хай там проведуть цю акцію, а потім будуть закликати інших. Безперспективна справа», - резюмував він.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232