Лідер фракції «Батьківщина» приймає кадрові рішення всупереч рекомендаціям Юлії Тимошенко. Про це заявив виключений сьогодні з «Батьківщини» депутат Роман Забзалюк.

«Я б не сказав, що це розкол (виключення депутатів із «Батьківщини» - Ред.). Це скоріше штучне позбавлення людей висловлювання своєї думки. Але це ж не маріонетки, а особистості, але, на жаль, Яценюк пригнічує ці особистості. А особливо тих, хто має пряме відношення до Юлії Тимошенко і її соратників», - сказав він.

Депутат упевнений, що під гаслом об'єднання «Батьківщини» і «Фронту змін» Яценюк незаконно виключив з партії найближче оточення екс-прем'єра.

Серед них, за словами депутата, були незаконно зняті з посад керівники Запорізької, Миколаївської, Рівненської, Полтавської та Хмельницької організацій «Батьківщини».

«Причому я особисто отримував неодноразово рекомендації Юлії Тимошенко щодо тих чи інших кадрових питань. Але рішення приймав одноосібно Арсеній Яценюк, всупереч побажанням Юлії Володимирівни», - додав Забзалюк.

Крім того, він підкреслив, що лідер «Батьківщини» використовує Євромайдан в якості піар-майданчика для висунення своєї кандидатури на президентських виборах.

При цьому політик зауважив, що люди, які вийшли на Майдан, зробили це завдяки закликам громадських діячів, а не політиків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1456