Обласні дорожні працівники найближчими тижнями мають прискорити темпи виконання ямкового ремонту та забезпечити інтенсивну ліквідацію тріщин на покритті автодоріг.

Таке завдання поставив голова Держагентства автомобільних доріг України Євген Прусенко в ході селекторної наради 9 січня 2014 року.

«Плюсова температура та відсутність опадів дозволяють нам не тільки продовжувати виконання ремонтних робіт, але і попередити появу нових ям - заздалегідь ліквідуючи тріщини на дорожньому покритті. Прошу вас максимально ефективно використовувати сприятливі погодні умови для поліпшення стану доріг», - сказав він, повідомляє «Інтерфакс-Україна»..

Він також зазначив, що особливу увагу необхідно приділити найбільш проблемним ділянкам - підйомам і спускам на гірських дорогах і місцям концентрації дорожньо-транспортних пригод.

Для того щоб і надалі здійснювати експлуатаційне утримання автомобільних доріг у зимовий період на належному рівні голова Укравтодору доручив керівникам служб провести перевірку всієї наявної техніки - роторів і грейдерів, і відновити запаси необхідних протиожеледних матеріалів та пального.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144