13-річна мешканка с.Воронки Володимирецького району Рівненської області Тетяна Мялик, якою Президент Віктор Янукович опікується з 2011 року, отримала від Глави держави новорічний подарунок - мобільний телефон і теплий верхній одяг. Про це повідомляє прес-служба Президента.

У прес-службі нагадали, що дівчинка в 2009 році отримала важкі травми, в результаті чого їй зробили майже 30 операцій.

Уповноважений Президента з прав дитини Юрій Павленко та голова Рівненської ОДА Василь Берташ передали дівчинці подарунок, а також подарували родині Мялик телевізор і святковий набір продуктів.

 Павленко поцікавився станом здоров'я Тетяни та її успіхами в школі. У свою чергу, вона подякувала Януковичу за увагу, побажала йому здоров'я, щастя і довгих років життя. Дівчинка передала Главі держави подарунок - ікону та вишитий рушник.

«Я думаю, що Президенту буде дуже приємно отримати цей подарунок», - сказав Павленко.

Він запевнив, що Янукович і надалі буде опікуватися долею Тетяни.

Павленко зазначив, що Глава держави особливу увагу зосереджує на питанні забезпечення кожної дитини рівними можливостями для всебічного розвитку незалежно від місця проживання.

«Незалежно від того, дитина живе в селі Воронки Рівненській області, в місті Рівному, або на Печерських пагорбах, або в Карпатських горах - у неї повинні бути однакові і рівні можливості для розвитку і доступу до різних послуг: медичних, соціальних, до всього, що потрібно сучасній дитині», - сказав він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

575