Провокації - це улюблений сценарій опозиції. Про це народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Я вже неодноразово говорив про те, що вони (і не важливо, хто це буде - Яценюк, Тягнибок чи Кличко) підуть на будь-які провокації, щоб утримати людей на майдані і підігрівати недовіру владі», - написав нардеп.

Як свідчення такого сценарію Царьов наводить посилання на лідера «Батьківщини» Арсенія Яценюка, який активізувався на хвилі цієї теми.

«Вони битимуть телеведучих, журналістів, відомих і невідомих людей, їх не хвилює життя самих людей, - їм важливо підігрівати інтерес до майдану, повідомляє «Українські новини».

І коли влада робить все, щоб нормалізувати життя в державі, в країні, коли всім вже очевидно і зрозуміло, що розвиток держави йде правильним шляхом, що вони програють на всіх фронтах - потрібна була обов'язково провокація, де постраждала б людина.

Таня Чорновіл - класична жертва майданних технологій. Знаючи про її активну позицію, технологи майдану використовували її для активізації згасаючого майдану. Все, що відбуватиметься надалі, можна розписати як по нотах», - резюмує депутат.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

150