Мер Луганська Сергій Кравченко на прес-конференції у понеділок заявив, що міська влада тримає під контролем ситуацію стосовно розслідування причин аварії маршрутного автобуса, яка сталася сьогодні вранці, і пообіцяв допомогу постраждалим, повідомляє «Укрінформ».

«Немає смертей, є травми. У 8 осіб - важкі, лікарі працюють над цим. Медичними препаратами, ліками постраждалі забезпечені. Ми стежимо за цією ситуацією, ми допомагаємо», - сказав Кравченко, пообіцявши тримати пресу в курсі подій.

У прес-службі ДАІ повідомили уточнені дані: унаслідок перекидання автобуса постраждали 29 осіб (водій та 28 пасажирів). Водій пройшов обов'язковий передрейсовий медичний огляд, був здоровий і тверезий. Транспортний засіб, за висновком механіка, який проводив передрейсовий огляд, був справний. Наступний обов'язковий техогляд автобус «Богдан» повинен був проходити у лютому 2014 року.

Нагадаємо, маршрутне таксі «Богдан» перекинулося в Луганську сьогодні вранці в районі кільця Гайового, унаслідок чого постраждали 29 осіб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

132