Україна зацікавлена в якнайшвидшому врегулюванні всіх питань з Європейським Союзом і Росією. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров на зустрічі з депутатом Національної асамблеї Франції Тьєррі Мар'яне, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Нам необхідно якомога швидше врегулювати всі питання в трикутнику інтересів України-ЄС-РФ», - сказав глава уряду.

Говорячи про необхідність взяти паузу в процесі євроінтеграції, прем'єр навів такий приклад: автомобіліст рухається по дорозі і розраховує через певний час доїхати до населеного пункту, але несподівано погода зіпсувалася, пішов дощ зі снігом, і дорога стала слизькою. Досвідчений автомобіліст у такому випадку знижує швидкість, а якщо погодні умови стають такими, що їхати небезпечно, - навіть зупиняється», - зазначив Азаров.

Він у черговий раз підкреслив, що євроінтеграція залишається головним пріоритетом країни, і уряд щотижня приймає нормативні акти, які наближають Україну до стандартів ЄС.

Як раніше повідомляв ForUm, 29 листопада на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі Україна і ЄС не підписали Угоду про асоціацію.

Президент Віктор Янукович підтвердив наміри України у найближчій перспективі підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

292