Президент України Віктор Янукович вивів взаємини між Україною і Російською Федерацією на рівень рівноправності і партнерства. Про це заявила народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Світлана Фабрикант, повідомляє прес-служба ПР.

«Домовленості між Україною і Росією можна оцінювати тільки з позитивної точки зору. Ми, нарешті, згадали, що ми - не тільки братні народи, але і рівноправні партнери, чого не спостерігалося останнім часом», - зазначила народний депутат.

«Попередні керівники країни цього не хотіли, або просто не змогли добитися. А Президент України Віктор Янукович вивів взаємини між країнами на рівень рівноправності і партнерства. Зараз ми бачимо початок дружніх і братерських відносин між сусідніми країнами», - заявила вона.

Також політик підкреслила, що вирішення наболілого газового питання шляхом зниження ціни на газ з боку Російської Федерації і надання 15-мільярдного кредиту Україні свідчить про бажання Росії зблизитися з нашою країною.

«Це як у сім'ї: хто, крім брата, може прийти в скрутну хвилину? Росія нас підтримала. І якщо колись їй буде важко, впевнена, що Україна також підставить їй плече підтримки», - підсумувала Фабрикант.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

123