Черкаська опозиція вдалася до образ на адресу місцевих виборців, які не проголосували за опозиційного кандидата Миколу Булатецького під час довиборів у Верховну Раду України на окрузі №194, які відбулися в неділю, 15 грудня 2013 р.

Зокрема, довірена особа кандидата в народні депутати по 194 округу Миколи Булатецького Максим Поляков, коментуючи поразку кандидата, називає черкаських виборців «голодними зомбі».

«Ці зомбі йшли цілими автобусами. Нещасних затюканих людей в пазиках підвозили тисячами, щоб вони йшли голосувати», - зазначив Поляков, повідомляє «РБК-Україна».

Сам Булатецький теж не приховував свого розчарування поразкою, також принижуючи Черкаси і місцевих жителів: «В Україні - Єврореволюція, а в Черкасах - нас рать», - зазначив Булатецький на власній сторінці в Facebook.

Інший черкаський опозиціонер, член ВО «Свобода» Юрій Ботнар, розлючений поразкою Булатецького, назвав жителів міста «бидлом».

Відзначимо, за даними підрахунку 96,38% голосів виборців по округу №194 з результатом 53.57% перемагає провладний кандидат Михайло Поплавський.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164