Україна продовжує курс на європейську інтеграцію. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з трьома президентами України.

«Що стосується європейської інтеграції - цей курс держави незмінний. Він закріплений на законодавчому рівні нашої держави», - сказав він.

Президент зазначив, що в травні 2010 року було розпочато програму реформ, яка була спрямована на досягнення Україною рівнів життя, наближених до стандартів Європи. «Ми виконуємо цю програму. Не завжди встигаємо згідно з графіком. Причина одна - будь-які реформи потребують фінансування. І коли не вистачає фінансів на реформи, вони зупиняються», - заявив Президент.

Разом з тим він додав, що економіка, розвиток держави, реформи, європейська інтеграція - все пов'язане одне з одним. «Тому фундаментом успіху, безумовно, є реформи. Результатом цієї роботи має бути покращення життя людей. І ми до цього прагнемо. На це націлений уряд», - резюмував Глава держави.

Нагадаємо, на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі Україна і ЄС не підписали Угоду про асоціацію.

Президент Віктор Янукович підтвердив наміри України в найближчій перспективі підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154