У Сімферополі активісти «Російського фронту Сергія Шувайникова» та «Конгресу російських громад Криму» у понеділок на центральній площі Сімферополя провели мітинг, під час якого спалили прапор Європейського Союзу.

Присутні вимагали від Президента Віктора Януковича, парламенту та уряду країни припинити акції опозиційних сил в столиці України, які закликають до євроінтеграції і зміни влади в країні.

Мітингувальники тримали прапори своїх організацій, Криму, Росії, Андріївські прапори, а також ікони та плакати, серед яких були: «Росіяни Криму ніколи не відречуться від матері-Росії!», «Геть бандерівців з влади», «Євросоюз, Бандера і Шухевич - твої герої?», «Пани дипломати, не суньте носа в чужі хати», повідомляє «УНІАН».

«Ми вимагаємо припинити політичний і правовий хаос і безлад у Києві та низці західних областей України, що прикривається гаслами «євроінтеграції» і закликами до повалення законної влади», - йдеться у зверненні мітингувальників до Глави держави, Кабміну і Верховної Ради. Мітингувальники спалили прапор ЄС, після чого провели ходу до будівлі Верховної ради Криму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171