Минулої ночі в місті Котовську Одеської області невідомі розбили пам'ятник Володимиру Леніну, повідомили у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області.
 

Згідно з повідомленням відомства, встановлено, що від пам'ятника, встановленого біля клубу залізничників в одному з парків міста Котовська на бетонному постаменті, відбито верхню частину майже по пояс, його фрагменти лежали біля підніжжя постаменту.
 

За даним фактом слідчий відділ Котовського міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

«Здійснюються першочергові розшукові заходи із встановлення осіб, причетних до скоєння даного правопорушення», - заявили у відділі.

Нагадаємо, вчора близько 18 години вечора група невідомих осіб у масках з прапорами ВО «Свобода» на бульварі Т.Шевченка в столиці з допомогою тросів знесла пам'ятник Леніну.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.294 - масові заворушення - у зв'язку зі знесенням пам'ятника Леніну на Бессарабській площі в Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246