Депутати Донецької міської ради закликають громадян не допускати блокування та дестабілізації роботи органів державної влади і місцевого самоврядування. Відповідну заяву прийнято сьогодні на засіданні позачергової сесії Донецької міської ради VI скликання. Крім того, депутати просять органи внутрішніх справ і прокуратури забезпечити дотримання правопорядку та законності на території України.

«Ми категорично проти дій, які можуть призвести до державного перевороту», - йдеться в заяві.

Депутати закликали не допускати участі посадових осіб інших держав в акціях, мітингах протесту, що проводяться на території України.

Також Донецька міськрада звернулася до засобів масової інформації з вимогою об'єктивного і всебічного висвітлення подій, що відбуваються в країні.

Нагадаємо, сьогодні з ранку активісти євромайдану заблокували під'їзди та входи в будівлю Кабінету Міністрів і Національного Банку України.

Співробітники секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Міністерства фінансів, які сьогодні не могли потрапити на робочі місця, просять забезпечити їм нормальні умови роботи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220