Голова Верховної Ради України Володимир Рибак 28-29 листопада відвідає з офіційним візитом м. Санкт-Петербург (Російська Федерація) для участі у заходах Міжпарламентської асамблеї держав - учасників СНД. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

Програмою візиту передбачена участь Рибака у засіданні Ради МПА СНД та у тридцять дев'ятому пленарному засіданні Міжпарламентської асамблеї держав - учасників СНД.

Також відбудуться зустрічі голови Верховної Ради України з головою Палати представників Національних зборів Республіки Білорусь Володимиром Андрейченком, з головою Ради Федерації Федеральних зборів Російської Федерації Валентиною Матвієнко, головою Державної думи Федеральних зборів Російської Федерації Сергієм Наришкіним, головою парламенту Республіки Молдова Ігорем Корманом і з головою Сенату парламенту Республіки Казахстан Касимом-Жомартом К.Токаєвим.

Як повідомлялося, на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі 28-29 листопада планувалося підписати Угоду про асоціацію Україна-ЄС. Однак 21 листопада уряд України вирішив зупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186