Організатори та учасники Євромайдану, нехай несвідомо, діють в інтересах іноземної держави. Таку думку висловив директор Інституту стратегічної політики Юрій Кочевенко.

«Не розуміючи, а головне, не бажаючи розуміти, а що ж насправді відбувається, ми відразу намалювали самі чорні картинки і відразу свято в них повірили. Навіть не допускаючи інших думок. Жодного шансу владі хоча б спробувати захистити національні інтереси. Чи не вперше дати нашій країні можливість зіграти в гру, коли граєш ти, а не грають тебе. Прем'єру навіть толком пояснити нічого не дали! А навіщо? Адже ми вже все знаємо, все вирішили. А хто не згоден - зрадник (чого? кого?), - зазначає він.

Експерт констатує, що учасники Євромайдану несвідомо діють в інтересах іноземної держави.

При цьому, на його думку, вони до кінця не розуміють всіх економічних наслідків інтеграції з ЄС.

«Яка там зовнішня торгівля, які там робочі місця, який там торговий баланс, експорт, імпорт... Все це нудні незрозумілі слова. Ми хочемо революцію, ми хочемо майдан. А те, що якщо вдуматися, організатори та учасники всіх цих мітингів і протестів, нехай несвідомо, діють в інтересах іноземної держави (те, що Євросоюз по суті вже є наддержавою, думаю, сперечатися ніхто не буде), здається, взагалі нікого не хвилює», - переконаний Кочевенко.

Нагадаємо, вчора відбувся мітинг проти призупинення підготовки до підписання Угоди з ЄС. Акцію назвали «Євромайданом».

Представники опозиційних партій заявляли, що число учасників акцій протесту проти припинення підготовки Асоціації з ЄС перевищує 200 тисяч чоловік, у той час як за підрахунками експертів у центрі столиці зібралися близько 37 500 людей.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

330