У порядку денному роботи Верховної Ради України на сьогодні немає законопроектів про прокуратуру та про надання ув'язненим можливості лікуватися за кордоном, передає кореспондент Forum'у.

Під час Години запитань до уряду будуть розглянуті питання про розвиток промисловості в Україні та формування державного бюджету на 2014 рік.

Також у сьогоднішньому порядку денному роботи ВР винесено 6 законопроектів у першому читанні, зокрема, стоїть законопроект про державну підтримку наукоємних виробництв в Україні та законопроект про першочергові заходи щодо запобігання підвищенню цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.

Крім того, сьогодні депутати розглянуть законопроект про внесення змін до закону України «Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини» (щодо забезпечення виконання судових рішень).

Варто зазначити, що трибуна парламенту заблокована і депутати займають свої місця в сесійній залі.

Нагадаємо, Верховна Рада України провалила всі шість законопроектів про лікування засуджених за кордоном, але прийняла закон про внесення змін у виборче законодавство.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

124