Представники опозиційних фракцій у Комітеті з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Верховної Ради не передали в секретаріат комітету оброблені індивідуально поправки до закону про прокуратуру. Про це журналістам повідомив голова робочої групи з підготовки закону про прокуратуру до другого читання, заступник голови комітету, регіонал Володимир Олійник, передає кореспондент Forum'у.

«Я просив лідерів фракцій - нехай члени комітету скасують поправки, а вони відповідають, що тепер і в засіданнях (комітету. - Ред.) брати участь не будуть, мовляв, самі його приймайте, у вас кворум є, а кворум є, якщо є комуністи», - сказав він.

У той же час він підкреслив, що для зняття поправок від 12 нардепів від опозиції необхідно також провести засідання комітету.

«Сьогодні у нас 620 поправок і щоб зняти ту частину, про яку сьогодні говорили, потрібно провести засідання комітету... Залишиться 350 поправок від Партії регіонів, ми повинні їх пройти, але швидко можна пройти за тією процедурою, яку я пропонував», - сказав він.

Нагадаємо, секретар комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, нардеп від фракції ПР Віталій Журавський заявив, що з 804 поправок до законопроекту про прокуратуру залишилося розглянути 620.

Голови фракцій Верховної Ради і члени робочої групи з доопрацювання закону про прокуратуру домовилися розглянути цей закон і закони про лікування засуджених за кордоном завтра, 22 листопада.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

237