Від робочих груп з підготовки до другого читання законопроекту про прокуратуру і розробку закону про лікування засуджених за кордоном залежить, чи будуть винесені завтра ці два законопроекти на розгляд Верховної Ради. Про це, як передає кореспондент Forum'у, на брифінгу заявив глава фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов.

«Ми розглядаємо законопроекти, які потрібно приймати. Це закон про прокуратуру і закон про лікування за кордоном. Ви знаєте, що і там, і там працює робоча група, у них є досить серйозні напрацювання», - заявив він.

За словами Єфремова, від того, коли і яке рішення буде прийнято, залежить, чи збереться парламент на позачергове засідання наступного тижня і будуть депутати завтра приймати якесь рішення чи ні.

«У нас ще попереду півдня і ніч», - підкреслив він.

Нагадаємо, голови фракцій Верховної Ради і члени робочої групи з доопрацювання закону про прокуратуру домовилися розглянути цей закон і закони про лікування засуджених за кордоном завтра, 22 листопада.

Сьогодні голова Верховної Ради Володимир Рибак доручив тимчасовій робочій групі з напрацювання законопроекту про лікування засуджених за кордоном створити новий спільний законопроект, оскільки Верховна Рада провалила всі шість законопроектів про лікування засуджених за кордоном.

Перед цим Верховна Рада України прийняла закон про внесення змін у виборче законодавство.

Нардеп від фракції Партії регіонів, голова регламентного комітету ВР Володимир Макеєнко заявив, що позачергове пленарне засідання Верховної Ради може відбутися 26-27 листопада.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

130