Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Сергій Горохов прокоментував спростування БЮТ, в якому говориться, що Євгенія Тимошенко (нібито) не володіє елітною нерухомістю у Флориді.

«Коментар БЮТ про елітну американську нерухомість доньки Юлії Тимошенко не витримує ніякої критики. Все пояснює одна фраза: «Не втягуйте в політику молоду дівчину!» А хто привів у політику Євгенію Тимошенко? Адже це БЮТ використовував її як щит, захищаючи корупційні справи її матері. Вони втягнули Євгенію Тимошенко в політику, і тепер вона стала об'єктом уваги преси. Чому про це не думали ті, хто втягував її в політику і використовував у своїх цілях? Саме вони повинні нести відповідальність за підвищену увагу ЗМІ до Євгенії Тимошенко», - зазначив депутат.

Він вважає, що американська нерухомість доньки Юлії Тимошенко придбана на корупційні доходи матері, за якими сьогодні полюють британські юристи з компанії Lawrence Graham: «Вони (британські юристи. - Ред.) вже подали позови в Женеві і США з метою повернення в Україну незаконно вивезених за кордон коштів Юлією Тимошенко».

«Повідомлення про сибаритський спосіб життя родини Тимошенко в «далекому зарубіжжі», що спливають в ЗМІ, - лише верхівка айсберга. Всі ці блага купуються далеко не на доходи від продажу перепелиних яєць або вареників. Не здивуюся, якщо в найближчі дні ми дізнаємося нові подробиці про те, де сховані гроші і нерухомість Юлії Тимошенко», - сказав Сергій Горохов.

На його думку, Україна повинна використовувати всі механізми для повернення в країну виведених з допомогою корупційних схем капіталів: «Потрібно вдаватися до допомоги FATF (Група з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей. - Ред.) та інших міжнародних організацій, які відстежують рух «брудних грошей». І підказкою тут може бути платіжна декларація: з яких рахунків і звідки входили гроші на покупку квартири у Флориді».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

192