Президент України Віктор Янукович вимагає до кінця року погасити борги по заробітній платі, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Якщо найближчим часом ці борги не будуть погашені, я дійду до кожного виконавця, починаючи з міністрів і до регіонів», - сказав Президент під час зустрічі з представниками Українського союзу промисловців і підприємців та Федерації профспілок України.
За словами Президента, в Україні триватимуть реформи в соціальній сфері, спрямовані на підвищення заробітних плат, пенсій.

Янукович зазначив, що має намір ще раз зустрітися з представниками профспілок і обговорити виконання поставлених завдань.

Під час зустрічі голова Федерації профспілок Юрій Кулик зазначив, що одним з головних питань, які турбують членів профспілок і потребують нагального вирішення, є питання погашення заборгованості по заробітній платі.

Нагадаємо, раніше Президент України заявив, що кожний випадок невиплати заробітної плати працюючими підприємствами повинен спричинити за собою відповідну реакцію правоохоронних і контролюючих органів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

479