Президент України Віктор Янукович зазначає, що український бізнес має бути соціально відповідальним. Таке переконання Президент України Віктор Янукович висловив під час зустрічі з діячами культури та мистецтва.

«Бізнес має бути соціально відповідальним. Ви бачите, скільки прикладів зараз, коли бізнес має угоди з місцевими органами влади », - сказав Президент.

За словами Глави держави, значні кошти вкладаються підприємцями також і в реалізацію національних проектів. «Ми залучаємо бізнес, і великий бізнес вкладає гроші в національні проекти », - зазначив Янукович.

Як вдалий приклад такої співпраці він назвав участь підприємців у реалізації медичної реформи. Йдеться про участь у програмі «Нове життя - нова якість охорони материнства та дитинства », будівництво медичних установ, закупівлю спеціалізованих автомобілів.

Він також зазначив, що забезпечення належних умов для ведення бізнесу в Україні є запорукою припливу інвестицій в нашу країну. «Якщо створені умови ведення бізнесу, і у інвесторів є гарантії повернення вкладених ними інвестицій, вони будуть приходити », - сказав він.

Глава держави підкреслив, що в світі йде жорстка боротьба між державами за отримання інвестицій. «Країни, які створюють кращі умови ведення бізнесу, більше отримують інвестицій, швидше розвиваються, мають кращу економіку, обсяги ВВП на душу населення зростають, і зростає якість життя людей », - констатував Президент.

Янукович зазначив, що закон про державно-приватне партнерство як механізм співпраці підприємців і держави сприяв підвищенню соціальної відповідальності бізнесу, зокрема в частині розвитку інфраструктури населених пунктів, реконструкції та будівництва навчальних закладів, медичних установ.

Як повідомлялося, питання захисту прав інвесторів та створення комфортних умов для ведення бізнесу залишаться під особистим контролем Президента України Віктора Януковича.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248