І Президент Віктор Янукович, і лідери опозиції намагаються зробити так, щоб ніяка Юлія Тимошенко, на яку ставить вся Європа, їм не заважала. Таку думку висловив головний редактор видання «Український телеграф» Володимир Скачко.

На його думку, лідерам опозиції невигідно, щоб звільнили Тимошенко, з тієї простої причини, що при виході її на свободу та отримання нею належного місця в опозиційному середовищі, втратять вагу як Яценюк, Турчинов і Кожем'якін, так і «інша шелупонь дрібніша», - заявив Скачко.

«Звільнення Тимошенко невигідно і Віталію Кличку, який, мабуть, йдучи з тренування, вдарився об одвірок в залі і чомусь вирішив, що він вже завтра-післязавтра або через 8 хвилин стане президентом. Зрозуміло, що абсолютно невигідна на свободі Тимошенко Олегу Тягнибоку, тому що він думає, що нарешті-то бандеризм переміг, і Фаріон - це наше все», - зазначає експерт, повідомляє «From-UA».

Єдине, що, на думку Скачка, вигідно так званій «об'єднаній» опозиції, - це висилка Тимошенко за кордон на лікування.

«Але з однією обов'язковою і непорушною умовою, яку озвучували наші польські друзі з Європарламенту, а саме: обмеження політичної діяльності Тимошенко на 3 роки, тобто до 2016 року», - резюмував головний редактор «Українського телеграфу».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178