Кабінет Міністрів України розробить програми соціального захисту ветеранів. Про це, як передає кореспондент Forum'у, відкриваючи засідання уряду, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Я зайвий раз переконався, наскільки потрібні і глибоко людяні ініціативи, з якими вчора виступив Президент України, коли доручив уряду розробити нові програми соціального захисту та підтримки ветеранів. Насамперед, програми поліпшення побутових умов та медичного обслуговування і буквально щоденної, безперервної соціальної опіки», - сказав він.

За словами Азарова, уряд зробить все, щоб взяти на себе вирішення проблем ветеранів.

«Доручаю міністерствам охорони здоров'я, соціальної політики і регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ, а також керівникам регіональних адміністрацій розробити такі програми, які ми почнемо реалізувати вже наступного року. А все, що можна зробити вже в поточному році, - треба зробити безумовно», - доручив прем'єр.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович зажадав від Кабінету Міністрів і місцевих органів влади жорстко реагувати на випадки порушення законодавства про соціальний захист ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-45 років.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

129