В Україні покращиться стан доріг, через які проходять туристичні маршрути. Як передає кореспондент ForUm'у, про це сказав міністр культури Леонід Новохатько під час підписання Договору про співпрацю між Міністерством культури та Міністерством інфраструктури України на 2013-2020 роки.

«Міністерство культури хотіло би, щоб поліпшився стан доріг біля пам'ятників культури, тобто тих доріг, по яких їздять наші і закордонні міністри. У нас пройшла дуже дружня розмова з міністром інфраструктури, і ми прийняли рішення про підписання відповідного Договору», - сказав Новохатько.

За його словами, є три напрями роботи: поліпшення доріг навколо «шевченківських місць», біля 7 українських пам'яток, які внесені у список всесвітньої спадщини, і навколо пам'ятників, музеїв, заповідників тощо.

«Ми з радістю сприйняли пропозицію міністра культури. Ми займаємося однією справою - пропагуємо відвідування нашої країни. А у нас є що показати. Ми повинні створити нормальну інфраструктуру, щоб туристи змогли їх відвідати», - сказав міністр інфраструктури Володимир Козак, за значивши, що найближчим часом уряд визначиться з джерелами фінансування цієї програми.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184