Прем'єр-міністр Микола Азаров привітав українців з нагоди 69-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Свої поздоровлення з нагоди 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників я, насамперед, адресую ветеранам Великої Вітчизняної війни та післявоєнного періоду. До ваших заслуг перед Вітчизною особливе ставлення і повага. Ваше життя є невичерпним джерелом любові до рідної землі, сили духу, яскравим взірцем служіння народові. Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто ціною власного життя зупинив фашистську навалу. Підтверджую глибоку повагу до всіх, хто у жорстоких боях боровся за свободу і незалежність Батьківщини, мужньо чинив опір ворогові в підпіллі, самовіддано трудився в тилу», - заявив прем'єр.

Азаров упевнений, що нащадки переможців завжди будуть гідні ратного і трудового подвигу своїх батьків і дідів і зроблять все для процвітання рідної України.

«Бажаю всім щастя, здоров'я, оптимізму і довголіття, хай у ваших родинах панують злагода і спокій, а в будинках - добробут», - сказано в привітанні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

128