На вечірній нараді голів фракцій у голови парламенту Володимира Рибака взаєморозуміння знайдено не було. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту For U m'у сказав лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов.

«Вчора ми розійшлися близько сьомої , але не домовилися», - сказав він.

При цьому Єфремов прогнозує, що сьогодні опозиція не буде працювати. «Сьогодні - день опозиції, і наскільки я розумію, народні депутати будуть приходити десь до одинадцятої. Потім вони збираються брати перерву і, виходячи із намірів у чорашнього дня, працювати вони не збираються», - сказав Єфремов.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи продовжує опозиція наполягати на внесенні до порядку денного Ради постанов щодо призначення виборів мера Києва і депутатів Київради, і чи це є причиною розбіжностей, Єфремов сказав: «А причому тут Київ? Учора у них сорок чоловік не проголосували (за внесення до порядку денного питання щодо призначення дати виборів у Києві - Ред.). Нехай самі розбираються».

Лідер фракції ПР пояснив, що якщо нардепи так і не проголосують за затвердження розкладу на поточний тиждень, парламент зможе працювати, оскільки є сформований на Погоджувальній раді порядок денний. «Тому, в принципі, глава парламенту може поставити ці питання на голосування», - сказав він.

У той же час Єфремов підкреслив, що у четвер більшість акумулює свої сили і проголосує за порядок денний на поточний тиждень.

Нагадаємо, вчора Рада не змогла проголосувати за порядок денний роботи Ради на поточному тижні. На ранковому засіданні Верховна Рада не змогла ухвалити жодного рішення, і його достроково закрили. Вечірнє засідання парламенту було закрите достроково.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

121