У Херсоні таксиста викрили у серії підпалів автомобілів. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Херсонській області.

Згідно з повідомленням, через втрату власного автомобіля, на якому таксист заробляв на життя, він вирішив помститися іншим автовласникам. З допомогою запальнички він втілив свій задум у життя.

За одну ніч у трьох районах міста Херсона сталося 5 фактів загорянь автомобілів радянських марок. Свідків не було, але камера відеоспостереження зафіксувала людину, яка підпалювала авто біля багатоповерхівки.

Зловмисника затримали вранці, коли до Комсомольського райвідділу міліції надійшло повідомлення про пожежу чергового автомобіля. На місці події оперативники виявили пошкоджений вогнем «ВАЗ». «Ретельно оглянувши територію, співробітники міліції побачили компанію чоловіків, які розпивали спиртні напої. Один із них був схожий на людину, яку напередодні вночі зафіксувала камера відеоспостереження при підпаленні автомобіля. Чоловіка доставили до райвідділу, протверезівши до вечора, він розповів про підпал», - наголошується у повідомленні.

Як розповів таксист, тиждень тому спалили його авто, після чого ві н пив кілька днів, а потім вирішив «зірвати злість».

Зараз співробітники міліції перевіряють причетність чоловіка до серії нічних підпалів автомобілів. Таксисту оголошено про підозру. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна». У разі доведення його провини чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 15 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

180