Миколаївський міськвиконком у повному складі склав з себе повноваження. Про це йдеться у заяві, опублікованій на сайті міськради.

«Сьогодні, 16 жовтня, члени виконкому міської ради прийняли колегіальне рішення про зміну складу виконкому міської ради», - йдеться у повідомленні.

До складу нового виконкому в війдуть тільки заступники мера та керівники служб, які відповідають за питання життєзабезпечення міста.

«Це буде винятково робочий орган, який працює в оперативному режимі. Питання, які потребують невідкладного вирішення, можна буде вирішити протягом півгодини», - зазначає прес-служба.

Секретар міськради Юрій Гранатуров представив проект рішення про оптимізацію структури органів виконавчої влади, який завтра винесуть на розгляд. У структурі дві принципові зміни.

«Ми даємо першому заступнику міського голови зосередитися на основних економічних питаннях, а господарські функції передаємо новій посадовій особі - керуючому справами міськвиконкому. І об'єднуємо блок ЖКГ з блоком будівництва та архітектури, - розповів Гранатуров. - Ми переформуємося, ніхто не залишиться без діла».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183