Президент України Віктор Янукович взяв участь у церемонії відкриття нового дитячого садка загального розвитку «Лісова казка» в селі Проців Бориспільського району Київської області. Це перший дитячий садок у селі, повідомляє прес-служба Глави держави.
Під час церемонії Янукович зазначив, що відкриття такого закладу - подія, яка відкриває шлях у майбутнє і створює умови для навчання.

«Головне - ми отримали можливість цих дітей розмістити, їх будуть виховувати і готувати до подальшого життя», - сказав Президент.

Глава держави подякував усім причетним до цієї події: «Хотів би привітати всіх, хто торкнувся вирішення цієї проблеми в цьому селі - від задуму, від ідеї до її реалізації».

У той же час він зазначив, що в Україні проблема дитячих садків ще не вирішена остаточно, особливо їх не вистачає в сільській місцевості. Однак, за словами Президента, це питання поступово вирішується.

Так, підкреслив Янукович, останнім часом в країні відкрито майже півтори тисячі дошкільних навчально-виховних закладів.

Президент також позитивно оцінив створення електронного реєстру для формування черги в дитячі сади. На його переконання, процес оформлення дошкільнят таким чином став прозорим, без корупції, а батьки отримали можливість вибрати заклад відповідно до потреб своєї дитини.

Янукович подивився виступ вихованців «Лісової казки» і пообіцяв навідатися сюди ще раз, «подивитися, як ви вчитеся». Президент побажав дітям добре навчатися.

Глава держави подарував дошкільному навчальному закладу мобільний інтерактивний навчально-презентаційний комплекс, що дозволяє швидко організувати сучасні інтерактивні уроки, тренінги та презентації в будь-якому приміщенні і в будь-який час.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225