Прем'єр-міністр Республіки Білорусь Михайло Мясникович впевнений, що офіційний візит глави українського уряду Миколи Азарова в республіку відкриє нову сторінку у двосторонніх відносинах між Україною і Білоруссю. Про це він заявив у понеділок під час зустрічі з Миколою Азаровим у вузькому форматі, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України.

«Вважаю, що Ваш візит відкриє нову сторінку у взаєминах, адже, незважаючи на регулярність наших контактів, є певні питання, які вимагають швидкого вирішення», - сказав Мясникович і додав, що візит Азарова сприятиме активізації двосторонніх відносин.

У свою чергу Азаров зазначив, що між Україною та Білоруссю встановлено високий рівень взаємодії. «У цілому я оцінюю рівень нашої взаємодії як дуже хороший. Не з усіма нашими партнерами у нас встановлені хороші двосторонні відносини», - сказав український прем'єр.

При цьому він підкреслив, що під час офіційного візиту його супроводжують ключові міністри, що дозволить на професійному рівні обговорити всі питання двосторонньої співпраці.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр України Микола Азаров сьогодні, 7 жовтня, з одноденним офіційним візитом відвідає Білорусь.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

185